Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Στο Athens Pilates Studio παρέχεται η εκπαίδευση για την απόκτηση διπλώματος διδασκαλίας από την σχολή The New York Pilates Studio, Sean P.Gallagher. Είναι η πρώτη σχολή που δημιούργησε πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης, σε συνεργασία με την Romana Kryzanowska. Σχεδιασμένο από την ίδια την Romana, το πρόγραμμα απαιτεί δέσμευση από τους εκπαιδευόμενους ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να συνδυάζεται με τις άλλες δραστηριότητες και υποχρεώσεις τους.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης καλύπτει όλο τον εξοπλισμό, τα όργανα και τις ασκήσεις της μεθόδου Pilates. Από το πιο γνωστό matwork και reformer έως τις λιγότερο γνωστές ασκήσεις και όργανα, το πρόγραμμα εκπαίδευσης ακολουθεί τις αρχές και τα πρότυπα που δημιούργησε ο Joseph Pilates.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Athens Pilates Studio είναι το μοναδικό που υποστηρίζεται επίσημα από το The New York Pilates Studio. Δείτε αναλυτικά την περιγραφή του εκπαιδευτικού προγράμματος εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ ή τηλεφωνικά στο +30 210 93.33.515

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maria Vorrias training 7
Επικοινωνία

Αφήστε το μήνυμα σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search